Ateneu

Plataforma de gestió de projectes i inscripcions

Taules Territorials (2023/2024)

Descripció

Taules Territorials

Selecciona les sessions on vulguis participar:

Sessió 1

I Taula Territorial: Impuls de l'Economia Social des de l'Administració Local - 14-02-2024

Sessió conclosa

14 de febrer de 2024

9:30 - 12:15 H

Lloc

Consell Comarcal Baix Llobregat

Descripció

Data:  Dimecres 14 de febrer 2024

Lloc:  Sala d'Actes del Consell Comarcal del Baix Llobregat. Parc de Torreblanca. Sant Feliu de Llobregat

Títol:  Impuls de l'Economia Social des de l’Administració Local

Programa:

9.30 a 10:00h. Acreditacions i cafè de benvinguda.

10.00 a 10:15h. Benvinguda i presentació Sr. Fernando Vicente Benetti, Conseller de Règim Interior, Desenvolupament Econòmic, Estratègic i Agrícola del Consell Comarcal del Baix Llobregat.

10.15 a 10:40h. L’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat i la seva carta de serveis pels ajuntaments de la comarca. A càrrec de l’equip tècnic de l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat.

10:40 a 11:00h. La Xarxa de municipis per l’Economia Social i Solidària. A càrrec de la Sra. Elisa Segués Peña, Coordinadora Tècnica de la XMESS -Xarxa de Municipis per l'Economia Social i Solidària.

11:00 a 12:00h. Experiències de bones pràctiques municipals al Baix Llobregat i taula rodona posterior. Modera: Sr. Èric Gómez Aznar, Cap d’àrea de Desenvolupament Econòmic i Acompanyament local, Consell Comarcal del Baix Llobregat.

● El projecte de càlcul del valor social que generen les entitats d’economia social del Prat”. A càrrec del Sr. Juan Carlos Moreno, Tinent d’alcalde de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Rubén Bagüés (Heres Social SCCL) i Xavier Gimenez (tècnic d’economia social i cooperativa de l’Ajuntament del Prat de Llobregat).

● L'Economia Social i Cooperativa: l'aposta de Molins de Rei. A càrrec del Regidor d’Empresa, Activitats i Tecnologies 4.0, Sr. Joan Carles Serra, i la Sra. Encarna Lombardia, Cap del Negociat d'Empresa, de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic (ADE), Ajuntament de Molins de Rei.

12:00h. Cloenda de la sessió, a càrrec del Sr. Fernando Vicente Benetti, Conseller de Règim Interior, Desenvolupament Econòmic, Estratègic i Agrícola del Consell Comarcal del Baix Llobregat