Ateneu

Plataforma de gestió de projectes i inscripcions

Formació en economia social i cooperativa

Descripció

Formacions anuals adreçades a treballadors/usuaris que formin part d'empreses i entitats d'economia social i cooperativa

Inici de les sessions

1 de febrer de 2023

Horaris

Matí

Itinerari formatiu ESS del Cercle Innovació Social i Indùstria

Descripció

Durant els primers mesos de 2023 us hem consultat, a les entitats de l'Economia Social i Solidària que teniu relació amb el Cercle d'Innovació Social i Indústria què voleu aprendre.

Aquí tenim el resultat, un itinerari formatiu amb sessions curtes però molt profitoses amb les que millorar la gestió de les vostres organitzacions en 3 àmbits:

  • Bloc Econòmic / Jurídic / Laboral
  • Bloc Emprenedoria / Impacte Social i Ambiental / Estratègia
  • Bloc Comunicació / Màrqueting

Ens agradaria que pugueu participar al màxim d'aquestes formacions, i que pugueu fer la vostra inscripció a totes elles, però també podeu fer-ho de manera individual a cadascuna de les sessions contingudes en aquest itinerari.

Us hi esperem!

Inici de les sessions

12 de maig de 2023

Horaris

Divendres matins

Jornada Bones Pràctiques

Descripció

Jornada online per conèixer experiències d'èxit en el món de l'emprenedoria social, per aprendre un dels altres, amb format de participació oberta. Enguany, la jornada està dedicada a projectes creats i impulsats per joves emprenedors. En aquesta jornada Rubén Bagüés, de la cooperativa pratenca Heres Social, entrevistarà quatre persones de quatre empreses diferents:

  • Magda Cebrián, CMO & Cofounder de Go Zero Waste - Startup d'impacte que desenvolupa productes i serveis per facilitar i acompanyar a persones, empreses i ajuntaments en el seu camí cap al residu zero.

  • Albert Marsà, Co-founder de MTK Space - Espai per a tirar endavant el teu projecte audiovisual o cultural, on podràs entrar i sortir quan el necessitis, sense limitacions d’horaris, en el qual podràs sentir-te lliure per a crear les teves produccions i sense pressions de cap mena per a portar a bon port els teus treballs audiovisuals.

  • Cristina Gómez i Ane Cabello Ruiz, Co-founders de Jump the line - Dissenya processos de participació comunitària per transformar espais comuns, utilitzant l'art i l'esport com a eines principals.

  • Gloria Gubianas Blanes, CEO and Co-founder, de Hemper - Projecte que va més enllà de la sostenibilitat, replantejant registres i fórmules obsoletes per construir una alternativa autentica i actual. Regenerar és teixir noves connexions; és utilitzar fibres i teixits que tornen a la terra més del que demanen; és crear aliances basades en el respecte i l'equitat.

  • Diego Soliveres Rodríguez, CCO de Timpers - Empresa on l'objectiu és naturalitzar, visibilitzar i millorar les condicions laborals i socials de les persones amb discapacitat en tots els àmbits de la vida.

Inici de les sessions

17 de octubre de 2023

Horaris

17h a 19h

Taules Territorials (2022/2023)

Descripció

Espais amb representants de l'economia social, el tercer sector social, entitats locals, centres educatius, i altres de referència per a l'articulació conjunta de l'economia social al territori del Baix Llobregat.

Inici de les sessions

19 de octubre de 2023

Horaris

Matí