Ateneu

Plataforma de gestió de projectes i inscripcions

Coopcake: una reflexió sobre emprendre en l`àmbit social

Descripció

Persentació del llibre Coopcake, d'Eva Ferré Ibarz, dona emprenedora en l'àmbit social. Amb el suport del l'Ajuntament de Gavà, Departament d'Empresa, Ocupació i Noves Economies de l'Ajuntament de Gavà.
La presentació es realitzarà a la Unió de Cooperadors de Gavà, Rambla Maria Casas 102, 08850 Gavà el dia 14 de març de 18 a 19:30 hores. 
A Coopcake es parla de la decisió d’emprendre i d’algunes coses a les que és bo que donem una volta abans de començar el camí, perquè assumir els nostres mitjans de vida és com independitzar-nos de nou, com quan marxem de casa dels pares, però sense tuppers.A Coopcake es parla de la decisió demprendre i dalgunes coses a les que és bo que donem una volta abans de començar el camí, perquè assumir els nostres mitjans de vida és com independitzar-nos de nou, com quan marxem de casa dels pares, però sense tuppers.

Per tant, reflexionem una mica sobre el que hem de tenir en compte si estem pensant es fer empresa. Veurem com pot ser lenvàs, la forma jurídica de la nostra entitat, perquè serà la nostra definició i té moltes conseqüències com per no tenir-ho en compte -segur que teniu al cap algun envàs definitori de la marca.

Reflexionarem sobre els càlculs que ens cal fer, i no solament sobre els econòmics. Els costos personals de fer empresa shan de tenir en compte. També ho farem sobre governament. Sobre com ens organitzarem, sobre quins marcs ens dona lordenament i dins dells, sobre quin marge de moviment hi tenim. I sobre lideratges.


Cartell
Selecciona les sessions on vulguis participar:

Sessió 1

Coopcake: una reflexió sobre emprendre en l'àmbit social

Més informació

Sessió conclosa

14 de març de 2023

18:00 - 19:30 H

Lloc

Unió de cooperadors

Descripció

Presentem el llibre Coopcake, un receptari per cuinar coses que no es mengen.

Reflexinarem sobre els reptes d'emprendre sent dona i dintre de l'àmbit social.